AurelioHa AngelitaM GeniaAcck Maglia Calcio Bambino Bobbye AutumnMcb

Bobbye Köp Manchester United tröja ABDMarlo

Pep Guardiola kiitti nuoria ja väitti, https://forum-kredytowe.org/forums/users/bernicemarx2/# GraceViga LamarDuqu että he ansaitsevat tunnustusta, koska Manchester City ei järjestä lahjaesityksiä. Taylor Harwood-Bellis teki ensimmäisen ammattimaisen tavoitteensa 4-1-voitolla Port Vale -pelissä. Barcelona Drakt Tommy Doyle putosi penkiltä ja Phil Foden loikkasi jälleen kerran. Harwood-Bellis, 17-vuotias Stockportin keskuspuolustaja, teki täyden Barcelona Drakt kodin debyyttinsä vasta kolmannella klubin aloituskerralla. Keskikenttäpelaaja Doyle sai 13 minuutin ottelun sen jälkeen, kun hänelle annettiin debyytti https://forum-kredytowe.org/forums/users/bernicemarx2/# GraceViga LamarDuqu aiemmin kaudella Carabao Cupissa. Foden, Cityn ottelun mies, vei maalinsä kaksinkertaisiin lukuihin. Sekä Harwood-Bellis että Doyle osoitettiin tulevaisuuden Chelsea Drakt tähtiin Cityn kauden esikauden kiertomatkan Aasiassa aikana, ja etenkin Japanissa harjoitteluharjoitteluissa. Harwood-Bellis saa todennäköisesti lisää mahdollisuuksia FA Cupissa, vaikka Eric Garcia on edessään häntä nokkimisjärjestyksessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.