ασφαλείας Αμερικανοί μέτρα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Στη Λόγια Τζίργκα το σύμφωνο ΗΠΑ – Αφγανιστάν

κερατο απιστια ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση γραφεια ερευνων κινητου Γραφειο ντετεκτιβ πειραιασ Συνολικά 2.500 Ιδιωτικοι ντετεκτιβ αντιπρόσωποι από 34 αφγανικές επαρχίες θα μετάσχουν στη συζήτηση για τη διμερή συνθήκη ασφαλείας, ντετεκτιβ πειραια ιδιωτικοι ντετεκτιβ ιωαννινα την οποία διαπραγματεύονται επί μήνες οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και Γραφεία Ντετέκτιβ Αθήνα του ντετεκτιβ χρεώσεις Αφγανιστάν…”

Στη Λόγια Τζίργκα το σύμφωνο ΗΠΑ – Αφγανιστάν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

Συνολικά 2.500 αντιπρόσωποι από 34 αφγανικές επαρχίες θα μετάσχουν στη συζήτηση για τη διμερή συνθήκη ασφαλείας, την οποία διαπραγματεύονται επί μήνες οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Αφγανιστάν

Εκατοντάδες εκπρόσωποι της αφγανικής κοινωνίας άρχισαν να συγκεντρώνονται σήμερα, Πέμπτη, το πρωί στη Καμπούλ για να μετάσχουν στη Λόγια Τζίργκα, την μεγάλη αφγανική παραδοσιακή συνέλευση, η οποία αναμένεται να εξετάσει επί τέσσερις ημέρες το θέμα της διατήρησης μιας αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης στη χώρα μετά το 2014.

Οι εκπρόσωποι της συνέλευσης αυτής -μέλη της κοινωνίας των πολιτών, φύλαρχοι και βουλευτές- λαμβάνουν τις θέσεις τους σε μια μεγάλη αίθουσα του συγκροτήματος της Πολυτεχνικής Σχολής στη δυτική Καμπούλ.

Συνολικά 2.500 αντιπρόσωποι από 34 αφγανικές επαρχίες θα μετάσχουν στη συζήτηση για τη διμερή συνθήκη ασφαλείας, την οποία διαπραγματεύονται επί μήνες οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Αφγανιστάν.

Λόγω του κινδύνου επιθέσεων από αντάρτες ταλιμπάν οι οποίοι αντιτίθενται με σφοδρότητα στη συμφωνία αυτή, δρακόν ΤΕΙα μέτρα ασφαλείας έχουν επιβληθεί στην αφγανική πρωτεύουσα.

Η διμερής συνθήκη ασφαλείας αναμένεται να καθορίσει τους όρους μιας αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στο Αφγανιστάν μετά την λήξη της αποστολής των μάχιμων στρατευμάτων του ΝΑΤΟ το 2014.

Χθες, Τετάρτη, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον αφγανό πρόεδρο για τους όρους της συνθήκης.

Η Καμπούλ από την πλευρά της δημοσιοποίησε προσχέδιο της συνθήκης, σύμφωνα με το οποίο οι αμερικανοί στρατιώτες που θα παραμείνουν στο Αφγανιστάν μετά το 2014, θα έχουν ασυλία, δηλαδή δεν θα δικάζονται από αφγανικά δικαστήρια για εγκληματικές τους πράξεις αλλά από αμερικανικά -θέμα που αποτελούσε βασικό πρόσκομμα στις διαπραγματεύσεις.

Στο Ιράκ, οι ΗΠΑ υπολόγιζαν να διατηρήσουν μια δύναμή τους μετά το 2011 αλλά τελικά το σύνολο των δυνάμεών τους επαναπατρίστηκε καθώς η Βαγδάτη αρνήθηκε να χορηγήσει ασυλία στους αμερικανούς στρατιώτες.

Αν η συνθήκη ασφαλείας εγκριθεί από τη Λόγια Τζίργκα, κατόπιν θα πρέπει να εγκριθεί από το Κοινοβούλιο πριν υπογραφεί και δημοσιευθεί από τον πρόεδρο Καρζάι.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

source: http://www.protothema.gr/world/article/330229/sti-logia-tzirga-to-sumfono-ipa-afganistan-/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.