Google Θεσσαλονίκη Ελλάδα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΠΑΟΚ: «Χρυσό» θα πληρώσει τον Δώνη ο Σαββίδης

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Γραφεια ντετεκτιβ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Σχεδόν τα Ιδιωτικοι ντετεκτιβ διπλάσια λεφτά απ’ ότι προβλεπόταν βάσει συμβολαίου θα δώσει στον Δώνη ΜΟΙΧΕΙΑ ο ΠΑΟΚ…”

ΠΑΟΚ: «Χρυσό» θα πληρώσει τον Δώνη ο Σαββίδης ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

Σχεδόν τα διπλάσια λεφτά απ’ ότι προβλεπόταν βάσει συμβολαίου θα δώσει στον Δώνη ο ΠΑΟΚ

Η δικαίωση του Γιώργου Δώνη και σε δεύτερο βαθμό δεν σημαίνει απλά ότι ο ΠΑΟΚ θα αποζημιώσει οικονομικά τον Έλληνα τεχνικό. Για την ακρίβεια θα δώσει σχεδόν τα διπλάσιο χρηματικό ποσό απ’ ότι αρχικά προβλεπόταν βάσει του συμβολαίου.

Αν υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλ ευρών, ο Ιβάν Σαββίδης θα έπρεπε να δώσει τον περασμένο Απρίλιο που απολύθηκε ο Δώνης, 340.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης συν τα 100.000 ευρώ για τα δεδουλευμένα.

Πάντως, πριν την πρωτοβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και οι συνεργάτες του τα είχαν βρει με τον Ζήση Βρύζα και το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ για το 20% της συμφωνημένης Αποζημίωσης συν τα δεδουλευμένα. Όμως, ο ιδιοκτήτης ήταν αμετακίνητος στη θέση του. «Δεν τους τα δίνω», έλεγε στους συνεργάτες του.

Τώρα, όμως θα πάρει 500.000 ευρώ και οι συνεργάτες του άλλα 150.000 ευρώ οι Αγγελίνας και Μαλλιάριτσης συν 6% που είναι οι τόκοι για τις οφειλές μέχρι χθες. Συνολικά το ποσό ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ.

Οπότε αν ο Ιβάν Σαββίδης είχε δώσει το ΟΚ για το 20% της ρήτρας θα έδινε συνολικά το ένα τέταρτο συγκριτικά με τώρα. Επιπλέον, ο Δώνης θα το… τραβήξει και άλλο, καθώς αναμένεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για ηθική βλάβη και δυσφήμηση, διεκδικώντας ένα σημαντικό ποσό. Οπότε, αν δικαιωθεί το ποσό είναι υπερδιπλάσιο.

Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται τα 180.000 ευρώ που ζητάνε οι Μεντάν και Γεωργίτσας, αλλά πρόκειται για υπόθεση που θα εκδικαστεί τον Μάρτιο.

Αναμονή για Βίτορ

Στη Θεσσαλονίκη είναι από χθες ο Μιγκέλ Βίτορ, όπως αναμενόταν. Η ενημέρωση που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες ήταν ότι με την άφιξη του στην Ελλάδα θα τον έβλεπαν οι γιατροί και θα δοκίμαζε το πόδι του για να δουν σε τι κατάσταση είναι.

Όμως, αυτό που έχει γίνει γνωστό από την Τετάρτη είναι ότι έκανε ατομικό. Αυτό που λένε από την ομάδα μέχρι στιγμής είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό αν μπορεί να υπολογίζεται από τον Στέφενς για το κυριακάτικο(24/11, 19:30) ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Αν δεν τα καταφέρει ο Κατσικάς θα είναι δίπλα στον Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ τιμες λαρισα πειραιασ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/330278/paok-hruso-tha-plirosei-ton-doni-o-savvidis/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.