Θεσσαλονίκη Πανεπιστημίου βία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ – Κοινωνία – Πανεπιστήμια σε… «νευρική κρίση»

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Πανεπιστήμια σε… «νευρική κρίση» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Με «γόρδιο δεσμό» μοιάζει το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας συνεχίζουν να τηρούν αταλάντευτη στάση απέναντι στους διοικητικούς υπαλλήλους και τις πρυτανικές αρχές.

Στον αντίποδα, το κοινό μέτωπο της αντίδρασης υπαλλήλων, Ιδιωτικοι ντετεκτιβ φοιτητών, πανεπιστημιακών και πρυτανικών αρχών φαίνεται να ξεφεύγει από τα στενά απεργιακά όρια, δημιουργώντας εικόνα πλήρους αδιεξόδου. Οι διοικητικοί υπάλληλοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με τη στήριξη και ομάδων φοιτητών, ενώ η πολυεπίπεδη δικαστική εμπλοκή που υπήρξε χθες περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

«Πόλεμο φθοράς» των απεργών επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας

Με επικοινωνιακό μπαράζ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών του παρεμβάσεων την Τετάρτη ο υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος απηύθυνε εκ νέου έκκληση σε διοικητικούς υπαλλήλους και πρυτανικές αρχές να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και να διευκολύνουν την ομαλή λειτουργία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Το υπουργείο Παιδείας φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο, ΑΠΙΣΤΙΑ καθώς από τη δική του πλευρά έχει εξαντλήσει κάθε μέσο που είχε για να κλείσει το μέτωπο. Το αυτοδιοίκητο των πανεπιστημίων ως αυτόνομων ΝΠΔΔ και η απόλυτη αρμοδιότητα των πρυτανικών αρχών για την εύρυθμη λειτουργία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων «δένουν» τα χέρια της πολιτικής ηγεσίας για μια δυναμική παρέμβαση.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος μιλώντας στον realfm 97,8 υπεραμύνθηκε της στάσης του, αναφέροντας ότι το θεσμικό πλαίσιο δίνει ορισμένες μόνο θεσμικές δυνατότητες στον εποπτεύοντα υπουργό, ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ο κίνδυνος να είναι αναποτελεσματική κίνηση από την οποία μπορεί να προκληθούν καταλήψεις από κομματικές οργανώσεις και απεργιακές κινητοποιήσεις από πανεπιστημιακούς δημιουργώντας κλίμα γενικότερης ανάφλεξης. Παράλληλα, έσ ΤΕΙλε αυστηρό μήνυμα στους πρυτάνεις λέγοντας ότι «η Πολιτεία επιχειρεί να εξαντλήσει όλα τα μέσα που έχει άσκησης πίεσης και πλέον οι πρυτανικές αρχές αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη».

Την ίδια στιγμή, Παρακολουθηση ντετεκτιβ μέσω εκπαιδευτικών κύκλων, επιχειρείται να αναδειχθεί η έλλειψη διαφάνειας στους διορισμούς υπαλλήλων τα προηγούμενα χρόνια και να δικαιολογηθεί η προσπάθεια αναδιάρθρωσης των διοικητικών υπηρεσιών των πανεπιστημίων, μέσω του μέτρου της κινητικότητας.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι διοικητικοί υπάλληλοι

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους διορισμούς δεν πτοούν τους υπαλλήλους των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών, που συνεδρίασαν χθες, επιβεβαίωσαν την απόφασή της Δευτέρας για νέα 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο, ενώ στην επόμενη συνεδρίαση τους το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να εισηγηθούν στην Ομοσπονδία τους μία ακόμα διήμερη απεργία για την ερχόμενη εβδομάδα.

Στους κόλπους των διοικητικών υπαλλήλων επικρατεί συγκρατημένη «ευφορία», μετά και τη χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου που κήρυξε μεν παράνομη την απεργία, αλλά η απόφαση αφορούσε προσφυγή που είχε κατατεθεί από το υπουργείο Παιδείας εναντίον της Ομοσπονδίας των συμβασιούχων διοικητικών υπαλλήλων που υπάγεται στη ΓΣΕΕ, ενώ οι ίδιοι υπάγονται στην ΑΔΕΔΥ και στην Ομοσπονδία των μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων, που μπορούν να «καλύψουν» απεργιακά μελλοντικές κινητοποιήσεις τους.

Έτοιμοι για νέες καταλήψεις οι φοιτητές

«Χρυσή εφεδρεία» των υπαλλήλων είναι ομάδες φοιτητών που προτίθενται να προχωρήσουν σε καταλήψεις σχολών αν λήξουν οι απεργίες. Ήδη στο πανεπιστήμιο Αθηνών υπό κατάληψη συνεχίζουν να είναι η Φυσικομαθηματική Σχολή (Τμήματα Μαθηματικών, Φυσικής, Γραφειο ντετεκτιβ Χημείας, Βιολογίας), το Παιδαγωγικό, το τμήμα Πληροφορικής και η Νομική Σχολή, ενώ στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο υπό κατάληψη τελούν οι τέσσερις από τις επτά Σχολές.

Παραιτούνται η μία μετά την άλλη οι Σύγκλητοι

Στο ρευστό σκηνικό έρχεται να προστεθεί η αναζωπύρωση του κινήματος στήριξης των πρυτανικών αρχών των πανεπιστημίων προς τους διοικητικούς υπαλλήλους. Το δρόμο των Συγκλητικών του πανεπιστημίου Αθηνών, που τελούν υπό παραίτηση από τη Δευτέρα, ακολούθησαν χθες και τα μέλη της Συγκλήτου του Αριστοτελείου ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης επικαλούμενα την αδυναμία του Ιδρύματος να λειτουργήσει μετά τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων του.

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου – έρευνα και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών

Από χθες υπάρχει μια ακόμη παράμετρος στην «εξίσωση» των κλειστών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Η παρέμβαση της Δικαιοσύνης και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο.

Σε συνάντηση που είχαν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Πελεγρίνη, με πρωτοβουλία της εισαγγελέως, η κ. Γκουτζαμάνη κατέστησε σαφές στον πρύτανη ότι θα πρέπει τηρηθεί ο νόμος και να ανοίξει το Πανεπιστήμιο, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ ειδάλλως επέστησε τον κίνδυνο ποινικών ευθυνών των πρυτανικών αρχών. Επίσης, έθεσε υπόψη του κ. Πελεγρίνη τις εισαγγελικές πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί για να ανοίξει το Πανεπιστήμιο, αλλά και τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη αναφορικά με την απεργία των διοικητικών υπάλληλων.

Νωρίτερα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φακού είχε διατάξει νέα κατεπείγουσα εισαγγελική παραγγελία για παραβίαση της δικαστικής απόφασης σε περίπτωση που οι κινητοποιήσεις στα πανεπιστήμια συνεχιστούν παρά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου που τις έκρινε παράνομες.

Ανάλογη εισαγγελική παρέμβαση είχε υπάρξει και μετά την προηγούμενη απόφαση του δικαστηρίου, όπου επίσης είχε κριθεί παράνομη η απεργία.

Ανεξαρτήτα από το ποίες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν σε δικαστικό επίπεδο, το ζητούμενο τώρα είναι να υπάρξουν γενναίες πρωτοβουλίες από όλες τις πλευρές προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο, να δοθεί λύση και τα πανεπιστήμια να επιστρέψουν σε καθεστώς ομαλής λειτουργίας. Προς αυτή την κατεύθυνση ο πρόεδρος της Συνόδου των πρυτάνεων Ι. Μυλόπουλος με επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας ζήτησε νέα συνάντηση με την Πολιτεία για να επανεξεταστεί η εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας.

313 Διοικητικοί υπάλληλοι έχουν το ίδιο επώνυμο!

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ χρεώσεις πειραιασ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=277652&catID=3

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.