Ευρώπη Γερμανία Ευρώπη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ «Βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ»

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ «Απολύτως δεδομένη» χαρακτήρισε την βούληση της αλληλεγγύης των εταίρων της Ελλάδας ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Κότχάους……

«Βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝ ΓερμανίαΓερμανίας θα έχει η Ελλάδα σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπ.Οικονομικών

«Απολύτως δεδομένη» χαρακτήρισε την βούληση της ΕλλάδαΕλλάδας ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Κότχάους και τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες «βλέπουμε φως στην άκρη τ ΒερολίνοΒερολίνου για τις προσπάθειες του ελληνικού λαού, ενώ σε ό,τι αφορά ενδεχόμενα λάθη στο πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα, δήλωσε ότι «είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς τι, κοστοσ παρακολουθησησ απο ντετεκτιβ πού, πώς οδήγησε σε ποια αποτελέσματα», αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι η αποτίμηση του έργου της τρόικας είναι θετική.

«Είναι αλήθεια ότι οι πρώτες προβλέψεις για την Ελλάδα έπρεπε να αναθεωρηθούν πολλές φορές, για πολλούς και διάφορους λόγους, Γραφειο ντετεκτιβ εν μέρει αυτό οφείλεται στο ότι βρισκόμασταν σε καινούργιο πεδίο. Το ότι εν μέρει δεν έχουμε ακόμη επιτύχει τις προβλέψεις έχει να κάνει και με ορισμένες διαδικασίες στην Ελλάδα, στο ότι δηλαδή συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις αντιμετωπίστηκαν καθυστερημένα ή ότι κάποια συγκεκριμένα μέτρα δεν ήρθαν τόσο έγκαιρα όσο είχε συμφωνηθεί. Νομίζω είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς τι, πού, πώς οδήγησε σε ποια αποτελέσματα», τιμες ντετεκτιβ δήλωσε ο κ. Κότχαους και πρόσθεσε ότι «όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν την ευελιξία τους να αντιδράσουν στις αλλαγές του πλαισίου, έδειξαν την απαραίτητη ευελιξία και τότε, ντετεκτιβ αμοιβες όταν υπήρξαν καθυστερήσεις, ώστε αυτές να καλυφθούν». Υπογράμμισε μάλιστα ότι «κοινή βούληση είναι η Ελλάδα να ξανασταθεί στα δικά της πόδια ενισχυμένη και βελτιωμένη, με μια πιο ισχυρή οικονομία – πιστεύω ότι αυτή η βούληση της αλληλεγγύης είναι απολύτως δεδομένη».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με την έρευνα που διεξάγει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το έργο της τρόικας, ο κ. Κότχαους αναγνώρισε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ο κεντρικός δημοκρατικός θεσμός στην ευρώπη, αλλά σημείωσε ότι «και οι άλλοι θεσμοί είναι με την μία ή την άλλη έννοια δημοκρατικά νομιμοποιημένοι και ότι και τα εθνικά κοινοβούλια είχαν τεράστια ανάμιξη σε όλη την διαδικασία σταθεροποίησης της ευρωζώνης». Υπ’ αυτή την έννοια, όπως είπε, είναι πεπεισμένος ότι η συνολική διαδικασία ως τώρα είναι απολύτως νομιμοποιημένη δημοκρατικά. «Όλες οι αποφάσεις συζητήθηκαν και στην Ελλάδα, στην Βουλή. Για άλλη μια φορά: η τρόικα δεν είναι θεόσταλτη, αλλά έχει συσταθεί από όλα τα κράτη-μέλη, από την Κομισιόν, την ΕΚΤ και από το Ελληνικό κράτος, με την παράκληση να συνοδεύσει (διαδικασία). Αυτό είναι μία πολύ ανοιχτή, ντεντεκτιβ αθηνα πολύ διάφανη, διαδικασία. Συνολικά, πιστεύω, η αξιολόγησή μας για την δουλειά της τρόικας είναι θετική», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ερωτηθείς εάν το ΕλλάδαΕλλάδας ως «success story», γραφεια ερευνων όπως έκανε με την Ιρλανδία, ο κ. Κότχαους τόνισε: «Κάνουμε το παν ώστε να στηρίξουμε τους Έλληνες φίλους μας προκειμένου να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και στην Ελλάδα, όταν το πρόγραμμα θα έχει ολοκληρωθεί. Δεν είμαστε ακόμη εκεί. Στα μέσα του 2014 θα αξιολογήσουμε: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πού βρίσκεται η Ελλάδα, θα πρέπει ενδεχομένως μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος, στο τέλος του 2014, να βοηθήσουμε τους Έλληνες για άλλη μια φορά, αλλά σίγουρα σε ένα πολύ χαμηλότερο βαθμό από ό,τι ως τώρα;» και συνέχισε, περιγράφοντας την εξέλιξη του ελληνικού προγράμματος: «Εάν κοιτάξει κανείς συνολικά πώς εξελίχθηκε η οικονομία στην Ελλάδα, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα: όπως πάντα σε τέτοια προγράμματα, είχαμε πρώτα μια σαφή οπισθοδρόμηση. Κατέληξε ωστόσο λέγοντας ότι «βάσει όλων των προβλέψεων και της φθινοπωρινής πρόβλεψης της Κομισιόν, κερατο απιστια φαίνεται ένα φως στο τέλος του τούνελ», ενώ πρόσθεσε ότι «αυτή ήταν μία πολύ οδυνηρή διαδικασία για την Ελλάδα, για αυτήν δίνουμε στον ελληνικό λαό την ύψιστη αναγνώριση και τον ύψιστο σεβασμό, είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι ο δρόμος τον οποίο ξεκίνησαν το Eurogroup και η ευρώπη στο σύνολό της, μαζί με τους Έλληνες είναι ο σωστός ώστε στο τέλος η Ελλάδα να ξαναγίνει υγιής».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες πειραιασ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/611166/vlepoume-fos-stin-akri-tou-tounel/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ παρακολουθηση κινητου ντετεκτιβ πειραιασ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.